Search magnifier

חיפוש

ברוכים הבאים לאתר אקסטרה - עדכני, מגוון ועשיר בכתבות ובמאמרים מקצועיים לקריאת המגזין - לחצו כאן Designer חדש באקסטרה: גיליון ינואר 2020 של מגזין העיצוב

לגימה ראשונה

מנות שף ועוד היו רק תירוץ למפגש של אנשי קולינריה ואלכוהול במסעדת פופינה, להרמת כוסית לשנה החדשה, ומכאן יצאה הבשורה: מהו האלכוהול הנבחר והמתאים לעבור משנה לשנה, וגם כמה איחולים לימים טובים

יובל בן משה (צילומים: אנטולי קריניצקי} שמנת דצמבר 2019
צילום: אנטולי קריניצקי
המבוגר שרימפס. מנת דגל של מסעדת פופינה

טרטר דג, ג'ין אנד טוניק, המבורגר שרימפס עם איולי יוזו בלחמניות באן, סשימי דג ברוטב יוזו ותפוזים עם קינואה פריכה, סלט של סתיו ודג בר ים. מנות שף, אלה ועוד, היו רק תירוץ למפגש של אנשי קולינריה ואלכוהול במסעדת פופינה, להרמת כוסית לשנה החדשה. ומכאן יצאה הבשורה: מהו האלכוהול הנבחר והמתאים לעבור משנה לשנה, וגם כמה איחולים לימים טובים.

צילום: אנטולי קריניצקי

השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה מוזג פרוסקו של גאנצ'יה לצד אילן אביצור, נציג קבוצת Roust

אילן אביצור

מנהל אזור הים התיכון של חברת Roust international

"פותח את השנה עם וודקה. ואם וודקה, אז רוסקי סטנדרט פלטינום כמובן. היא איכותית, חלקה, טעימה והכי מתאימה לחגיגות. אני מאחל שנמשיך להפוך את וודקה רוסקי סטנדרט לאחד המותגים האהובים בישראל ושנוכל להמשיך ליהנות מחוויות קולינריות ואלכוהוליות".

אוראל קמחי

השף והבעלים של מסעדת פופינה

"נתחיל את השנה עם פרוסקו של גאנצ'יה. מבעבע היסטורי שמסמל לאיטלקים ולאירופאים רבים את הכריסמס ואת עונת החגים. קליל, נעים, מעט מתקתק וכייפי לשתייה עם חברים. מקווה שאמשיך להצליח לשלב בין המשפחה והיצירה במסעדת פופינה ולכבוש יעדים חדשים. לחבריי השפים והמסעדנים מאחל להמשיך להתפתח, ליצור ולעשות תוך שימת לב, מחשבה ואהבה לכל פרט בעשייתם ולכל אדם מולם ושאיתם הם עובדים".

צילום: אנטולי קריניצקי

איתי בן-חיים, יינן יקב בן-חיים, מוזג אלטלנגה

איתי בן-חיים

יינן ראשי, יקב בן-חיים

"מתחילים עם מבעבע איטלקי – אלטה לנגה 2009, מבית היקב הראשון שייצר מבעבע באיטליה – יקב גאנצ'יה. מדובר ביין שהתיישן 36 חודשים, עשוי מענבי פינו נואר ושרדונה".

צילום: אנטולי קריניצקי

מומחה האלכוהול טל גנץ ואשת היח"צ אורלי סגל

טל גנץ

מיקסולוג, ליקוויד ספיריט – פתרונות ניהול

"נפתח את השנה החדשה עם בלוגה גולד ליין, כי וודקה זו נקודת ההתחלה, אבל בלוגה מסרבת להיות עוד וודקה".

צילום: אנטולי קריניצקי

השפית סימון שפירו, מסעדת רופטופ, מלון ממילא

סימון שפירו

שפית מסעדת רופטופ, מלון ממילא

"לגימה ראשונה של יין ירדן רוזה ברוט מיקב רמת הגולן. היין עשוי מענבים אדומים ולבנים שמעניקים תחושת רעננות שמתאימה לארוחת השנה החדשה. מאחלת לנו הרבה השפעות תרבותיות חדשות, ושנמשיך ליצור את הקולינריה לרמה גבוהה יותר".

צילום: אנטולי קריניצקי

אורנה רסקין ממסעדת קיטון ואיתי בן חיים מוזגים זוברובקה

אורנה רסקין

בעלים של מסעדת קיטון

"זוברובקה. אני פולנייה גאה וזה המשקה האולטימטיבי לחגיגות ובכלל, וודקה זוברובקה היא הכתר של הוודקות בזכות תמצית עשב הביזון שנמצאת בה. ולשנה החדשה מאחלת זיקוקי דינור פנימיים, עיניים בורקות ועשייה משמעותית".

צילום: אנטולי קריניצקי

לילך ספיר מוזגת מבעבע של יקב עמק יזרעאל לצד השפית סימון שפירו ממסעדת רופטופ של מלון ממילא

לילך ספיר

מנכ"ל קבוצת מאיר אדוני

"לגימה ראשונה מנטורל רוזה של יקב עמק יזרעאל, מבעבע טבעי, יין מופרע שתואם את הבחירה שלי בעיסוק בתחום הקולינריה. הלוואי שנביא את הטעמים שלנו לכל העולם, כולל למדינות ערב השכנות: אינשאללה שהמצב יאפשר פתיחת לילה בביירות".

אורלי סגל

בעלת משרד יח"צ המתמחה בקולינריה, אלכוהול, יין ותיירות

"מתחילה עם וודקה קאופמן. וודקה חלקה, איכותית ויוקרתית במיוחד, שמתאימה לחגיגות ובסטייל. ושרק נמשך עשייה ויצירה בתחום המשמח הזה".

צילום: אנטולי קריניצקי

טוב לדעת
נגישות