Search magnifier

חיפוש

עכשיו קל ונוח יותר למצוא כל כתבה ברוכים הבאים לאתר אקסטרה המחודש - עדכני ומגוון בשפע כתבות ומאמרים מקצועיים

עיצוב פוגש אמנות

מעצבת הפנים, רון-לי רוזנבלום, התבקשה להעניק מקום של כבוד לפסל קיר שיצר המהנדס והאמן הישראלי סעדיה בהט, בבית של בתו. האתגר המרכזי בעבודת עיצוב הפנים היה חדר המדרגות של הבניין, שממוקם במרכז החלל, והרצון להפוך את דירת הפנטהאוז לחלל פונקציונלי, נעים ומשפחתי

ענת יפה (צילומים: אלעד גונן) שמנת אפריל 2019
צילום: אלעד גונן

רון לי רוזנבלום, צילום: אלעד גונן

אודות

רון-לי רוזנבלום, מעצבת פנים בוגרת הטכניון, בעלת משרד לעיצוב פנים המתמחה בתכנון, עיצוב ושיפוץ דירות יוקרה, בתים פרטיים, דירות לדוגמה, משרדים, מבואות (לובי) וחללים ציבוריים.

האני מאמין העיצובי / תכנוני

הבסיס לעיצוב פנים מוצלח נמצא בתכנון ובזרימה בין החללים, ומשלב בתוכו פרקטיות, אסתטיקה שימושית והקשבה לצורכי הדייר והתאמה לסגנונו האישי. אבחון והבנת הצרכים, הידע הטכני המעמיק, הניסיון הרב, הליווי הצמוד וההבנה של שלבי הבנייה – מקנים ללקוחותינו שקט נפשי והם הדרך לתוצאה מושלמת. הבנה מקצועית משלב החלום, הפרוגרמה והתכנון האדריכלי, ועד גמר הביצוע – כולל ליווי בשטח בשלב היישום וליווי לחנויות לבחירת החומרים והאבזרים המשלימים – מביאים בסופו של התהליך לחלל נעים, פונקציונלי ומזמין.

צילום: אלעד גונן

על הפרויקט המיוחד

מדובר בביתם של בני זוג בגילי 60, ילדיהם עזבו את הקן והם עברו מווילה כפרית לדירת פנטהאוז מרווחת. התבקשתי על ידם לעצב בית פונקציונלי, נוח ונעים למגורים, מותאם לדרישות הגיל השלישי ומאפשר אירוח רב-משתתפים, וכמובן לשלב את פסל הקיר ועבודות אומנות של הפסל סעדיה בהט, אביה של האישה.

עבודת העיצוב

החלל המעוצב מרווח מאוד ונפרש על פני 240 מ"ר. החלל נוצר מחיבור שתי דירות, שסובבות סביב חדר המדרגות של הבניין. מגבלה זו חייבה התייחסות מיוחדת ומאתגרת. חילקתי את החלל ל-4 חלקים, וכל חלק קיבל תפקיד שונה: מטבח, סלון, חדרים ויחידת הורים מרווחת. המסדרון שחובר למדרגות התכנס לחדר השינה, הצנעתי את אזורי השירות והממ"ד מאחורי דלתות נסתרות, כחלק מהקיר המרכזי של הסלון. לפסל הקיר יצרתי נישה ייעודית כבר בשלב העמדת הרהיטים, ואת המטבח המרווח תכננתי עם מקומות אחסון רבים, משטחי עבודה מרווחים ואזור ישיבה נוח.

חדרי הרחצה המרווחים קיבלו גם הם התייחסות מיוחדת לצרכים ותוכננו בהם ספסל ישיבה למקלחת נוחה, ניקוז נסתר, נישה להנחת כלי רחצה, ודלת רחבה למקרה הצורך.

בסופו של התהליך התקבלה דירה עם אדריכלות נקייה, מוקפדת ונעימה לעין, מותאמת וקשובה לצרכים האישיים של שוכניה ועל פי טעמם.

צילום: אלעד גונן

(לחצו להגדלה)


www.ronlee.co.il | 054-7753016
טוב לדעת